Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Nikon D3400

Η Nikon ανακοίνωσε και επίσημα τη νέα της DSLR την D3400 προσθέτοντας ακόμη ένα μοντέλο στην σειρά 3000. Η νέα DSLR της Nikon έρχεται με αισθητήρα στα 24,2MP ίδιο με την D3300 και με τον ίδιο επεξεργαστή EXPEED4. Η πιο αισθητή βελτίωση βρίσκεται στα ISO που από 12800 αυξήθηκαν στα 25600, το οποίο στην πράξη αμφιβάλουμε κατά πόσο θα είναι πραγματικά ωφέλιμο, λόγω του θορύβου που θα παράγεται από τον μικρότερο APS-C αισθητήρα σε τόσο υψηλά ISO.

nikon_dslr_d3400_black_18_55_vr_front_left--original

Κατά τα άλλα διαβάζοντας τις τεχνικές προδιαγραφές, δεν μπορούμε να εντοπίσουμε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο, παρά ίσως την καλύτερη διαχείριση της κατανάλωσης ενέργειας, που αυξάνει τον αριθμό των λήψεων σε 1200 με μία μπαταρία.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ, στον δικτυακό τόπο της Nikon στην Ελλάδα.

Σίγουρα είναι μία καλή πρόταση για κάποιον που θέλει να πάρει την πρώτη του DSLR, αλλά χωρίς να προσφέρει κάτι συναρπαστικό σε σχέση με την D3300 (πχ 4Κ βίντεο), μάλλον θα είναι δύσκολο να συναγωνιστεί την προκάτοχο της, που λογικά θα την βρίσκει κανείς σε καλύτερη τιμή.

Κάνετε like την σελίδα μας KP Photography Cinematography στο Facebook ή ακολουθήστε μας στο twitter για να ενημερώνεστε για τις νέες μας δημοσιεύσεις πάνω στην φωτογραφία και υποσχόμαστε ακόμη πιο ενδιαφέροντα θέματα. 

Για να δείτε με τι ασχολούμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.kpstudio.gr

Και όπως πάντα θα χαρούμε να δούμε τα σχόλια σας και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις.

  • Share

One Response

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *