Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Φωτογράφηση προϊόντων

Η φωτογράφηση προϊόντων με σκοπό την προβολή τους διαφημιστικά η μέσω e-shop, είναι ένας βασικός τομέας της επαγγελματικής φωτογραφίας. Η κατανόηση της ανάγκης του επαγγελματία που θέλει να προβάλει το προϊόν του και η στενή συνεργασία μαζί του προκειμένου να επιτευχθεί το ζητούμενο αποτέλεσμα, είναι το σημείο κλειδί για κάθε πετυχημένο project.

Απαιτείται σχεδιασμός και προετοιμασία για την επιλογή του χώρου της φωτογράφησης, να στηθεί το σκηνικό και να προετοιμαστούν τα προϊόντα. Ειδικά στην περίπτωση που χρησιμοποιούνται και μοντέλα για την φωτογράφηση ρούχων και αξεσουάρ πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο μακιγιάζ όσο και στην κόμμωση. Στο ρούχο ειδικά, ο συνδυασμός των επιμέρους κομματιών και το τελικό styling είναι από τα πιο βασικά στοιχεία.

Έτσι, λοιπόν, σε μια φωτογράφηση προϊόντων μπορεί να είναι ο φωτογράφος μόνος του στο studio και να φωτογραφίζει, αλλά μπορεί να είναι και μία ομάδα 10 ή και παραπάνω ανθρώπων που θα δουλεύουν σ’ ένα χώρο προκειμένου να ολοκληρωθεί η φάση της φωτογράφησης. Στις ομαδικές φωτογραφήσεις, το ευχάριστο κλίμα και η καλή διάθεση είναι ο απόλυτος καταλύτης για ένα καλό αποτέλεσμα.

Μετά τη φωτογράφηση ακολουθεί η φάση του post processing, της επεξεργασίας των φωτογραφιών από το φωτογράφο προκειμένου να πάρουν την τελική τους μορφή και να προβάλουν το προϊόν όπως πρέπει. Είναι μία διαδικασία που θέλει υπομονή και μεθοδικότητα και αρκετή φαντασία ενίοτε. Στη φάση αυτή είναι που προστίθενται στις φωτογραφίες τα λογότυπα, τα μηνύματα και ότι άλλο χρειάζεται για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα. Εδώ είναι που φτιάχνονται νέες φωτογραφίες, συνδυάζοντας αυτές που τραβήχτηκαν, δημιουργούνται slide show, video clip και πολλά άλλα.

POL_5185.jpg

Όπως τραβήχτηκε

2016-03-08_21_01.jpg

Όπως παραδόθηκε

2016-03-08_DD_07

2 φωτογραφίες σε μία

Στο KP Photography Cinematography θα βρείτε τον συνεργάτη που χρειάζεστε για την προβολή των προϊόντων σας. Έχουμε την εμπειρία και τη θέληση να δουλέψουμε μαζί με τον κάθε επιχειρηματία που θέλει να προβάλει στο κοινό του τα προϊόντα της επιχείρησης του, με τρόπο δυναμικό και δημιουργικό. Επισκεφτείτε τη σελίδα Διαφήμιση – Προβολή και δείτε όλο το φάσμα των υπηρεσιών που προσφέρουμε για τον επαγγελματία. Επικοινωνήστε μαζί μας, δίνοντας μας κάποια στοιχεία για το project που σχεδιάζετε και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα με τις προτάσεις μας για μία παραγωγική συνεργασία.

  • Share

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *