Το δεξί κλικ έχει απενεργοποιηθεί για λόγους προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων.
logo

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός!

Καλώς ήρθατε στο τελευταίο βήμα συμμετοχής σας στο μεγάλο διαγωνισμό του KP Photography Cinematography για τα Χριστούγεννα 2018!

Το δώρο μας είναι ένα ψηφιακό άλμπουμ 20x20cm με τεχνόδερμα στο εξώφυλλο και φωτογραφία. Θα περιέχει είκοσι (20) σαλόνια με τις φωτογραφίες σας.

Μετά την κλήρωση που θα γίνει παραμονή Χριστουγέννων,  Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018 στο studio μας, ο τυχερός νικητής θα μας φέρει τις δικές του φωτογραφίες και αφού επιλέξει το εξώφυλλο, σε λίγες μέρες θα έχει το νέο του άλμπουμ!

Συμπληρώστε, λοιπόν, παρακάτω τα στοιχεία σας και είστε έτοιμοι. Αν λαμβάνετε είδη το newsletter του KP Photography Cinematography, τότε η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό κατωχυρόνεται με τα δύο προηγούμενα βήματα. Η εγγραφή στο newsletter του KP Photography Cinematography είναι δωρεάν και μπορείτε να αποχωρήσετε όποτε θελήσετε εσείς.

Και μην ξεχάσετε, πρώτα να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και να κοινοποιήσετε τη δημοσίευση του διαγωνισμού!

Συμμετοχή στον διαγωνισμό μπορείτε να κάνετε μέχρι την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Καλωσήρθατε στη σελίδα εγγραφής του ενημερωτικού δελτίου (newsletter) του KP Photography Cinematography.

Η συνδρομή σας είναι τελείως δωρεάν και μπορείτε όποτε θέλετε να την διακόψετε.

Συμπληρώστε παρακάτω κάποια βασικά στοιχεία επικοινωνίας και επιλέξτε επιπλέον κατηγορίες για τις οποίες θα θέλατε να λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα.

Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης, παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες στο μήνυμα, προκειμένου να ενεργοποιήσετε την συνδρομή σας. Εάν δεν βλέπετε το μήνυμα στα εισερχόμενα σας μετά από 10', ρίξτε μία ματιά και στο φάκελο ανεπιθύμητα.

 

  • Share

Leave a reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *